Onze Missie

'NEVER STOP WANDERING'

Bij WanderWood is het onze missie om een duurzaam leven te promoten door mode- en lifestyle-producten aan te bieden die niet alleen stijlvol zijn, maar ook milieuvriendelijk en eerlijk geproduceerd zijn. 

Wij geloven dat elk individu de kracht heeft om een positieve invloed te hebben op het milieu en we willen met onze ‘earth friendly boutique’ een actieve bijdrage leveren aan de verandering van de fast-fashion mode-industrie naar een slow-fashion movement. 

Dat doen we door voor jou op zoek te gaan naar de meest duurzame en eerlijke geproduceerde kleding en lifestyle-producten en voorop te blijven lopen in de transitie naar een ‘earth friendly’ wereld.

I am Earth FriendlyJij ook?

– Curated by Bregje

I am earth friendly

EARTH FRIENDLY?

We leven in een tijd waarin milieu en klimaat hot issues zijn. Steeds meer mensen willen dan ook een steentje bijdragen aan een betere wereld.
Maar we komen er ook achter dat het ingewikkeld is om bewust te leven. Naast ons werk, een gezin, familie en vrienden moeten wij ons ook nog eens verdiepen in een woud van keurmerken, adviezen en definities van duurzaamheid.

Tegelijkertijd willen wij ons juist ook thuis voelen, genieten van het leven en onszelf of anderen af en toe iets moois cadeau doen.
Earth Friendly combineert het beste van beide werelden en sluit aan op op deze ‘wensen en grenzen’ van de huidige samenleving. Wij zijn ervan overtuigd dat een betere wereld ook een mooiere wereld is. Wij selecteren daarom voor jou kwalitatief hoogwaardige producten die met liefde zijn gemaakt.

‘Samen streven we naar een Earth Friendly wereld. Het is de kleine stap die telt!’

WANDERWOOD EARTH FRIENDLY BOUTIQUE

De winkel in Den Bosch

WanderWood Den Bosch is een Earth Friendly Boutique: een duurzaam mini warenhuis met de exclusiviteit van een boetiek in de Snellestraat, Den Bosch.

Wat je als eerste op zal vallen is de unieke stijl van WanderWood. Bij binnenkomst komt de geur van Amber je al tegemoet. Even ben je in de Souks van Marrakesh, in dat hippe tentje op Bali of op een levendige markt in IndiaEen relaxte sfeer waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Het interieur van de winkel is net als de kleding gemaakt van natuurlijke materialen met als pronkstuk de handgemaakte houten driehoek kast.

De kledingcollectie voor mannen en vrouwen is betaalbaar en tijdloos. Gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke en milieuvriendelijke materialen zoals, biologische katoen, linnen en viscose (Ecovero). 

Naast duurzame kleding vind je ook natuurlijke verzorgingsproducten en woonaccessoires van ons eigen merk Tales from the Souks. Unieke handgemaakte producten rechtstreeks uit de Souks van Marrakech.

'ONLY ONE WHO WANDERS FINDS NEW PATHS'


WANDERWOOD FOR WANDERERS
Kom zeker eens ronddwalen bij WanderWood. We zijn continu bezig de collectie aan te vullen met de mooiste, unieke & duurzame must haves op mode en lifestyle gebied!

- Liefs Bregje en het WanderWood team