green friday met trees for all bij WanderWood

Bewust Shoppen: Green Friday en Onze Unieke Archive Sale!

Bij WanderWood Earth Friendly Boutique zijn we gepassioneerd over duurzaamheid, vooral tijdens de periode rond Black Friday. Terwijl Black Friday nadert, willen we een opwindend initiatief delen dat draait om bewuste consumptie en positieve verandering.

green Friday bij wanderwood

Green Friday: Plant een Boom

Op 24 november viert WanderWood Green Friday op een andere manier. In plaats van traditionele kortingen op onze nieuwe collectie, hebben we besloten om 10% van de omzet te gebruiken om bomen te planten via @trees4allDit betekent dat elke aankoop op Green Friday een tastbaar verschil zal maken door bij te dragen aan het behoud van onze planeet.

logo trees for all

Onze keuze om geen korting te geven op de nieuwe collectie gaat hand in hand met onze overtuiging dat bewuste consumptie verder reikt dan prijskaartjes. In plaats daarvan willen we de nadruk leggen op duurzame impact en groene keuzes.

archive sale bij wanderwood

De Archive Sale: Ontdek Schatten van Eerdere Collecties

Naast deze duurzame benadering van Green Friday, introduceren we onze ARCHIVE SALE van 24 t/m 26 november. Dit is een speciale gelegenheid waarbij we een zorgvuldig samengesteld rek presenteren met kledingstukken uit eerdere collecties, allemaal met een korting van 50%. 

De items in deze ARCHIVE SALE zijn meer dan gewoon kledingstukken; ze zijn van tijdloze stijl en duurzaamheid. Elk stuk vertelt een verhaal en draagt bij aan het verminderen van verspilling door een nieuw leven te vinden in jouw garderobe.

 

Green Friday: Een Kans voor Verandering

Bij WanderWood geloven we dat Green Friday niet alleen een dag is om te winkelen, maar een kans om samen de wereld een beetje groener te maken. Elk item dat je kiest uit onze Archive Sale draagt bij aan de beweging naar duurzame mode en onderstreept het belang van bewuste consumptie.

We nodigen je uit om deze Green Friday met ons te vieren, niet alleen als een kans om te winkelen, maar als een kans om samen een positieve verandering teweeg te brengen. Laten we samen streven naar een duurzamere toekomst.

 

trees for all green Friday bij wanderwood

Ontdek en Omarm Duurzame Keuzes

Bezoek onze boutique in de mooiste straat van Den Bosch, de Snellestraat, en ontdek onze duurzame Archive Collectie met tijdloze kledingstukken. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een beweging die verder reikt dan mode - een beweging die onze planeet koestert.

Bij WanderWood kijken we uit naar Green Friday en de kans om samen met jou bij te dragen aan een groenere toekomst.

Doe mee en maak een verschil op Green Friday!

Liefs Team WanderWood.
Terug naar blog

Reactie plaatsen